Mintás karácsonyi csomagolópapírPiros, arany, ezüst karácsonyi csomagolópapír
Tőgytörlő papírokTőgytörlő adagolókKéztörlőkKéztörlő adagoló
Mar Plast termékekTenerella termékekKater termékekHygilux papírokVileda Professional termékekNedves törlőkendőkPartvisok, felmosók szettek/fejekSantal háztartási-vegyiárukFOLYÉKONY SZAPPANKÉZTÖRLŐ PAPÍRKÖZÜLETI TOALETTPAPÍRPAPÍR ASZTALTERÍTŐSZALVÉTASZAPPANADAGOLÓKÉZTÖRLŐPAPÍR ADAGOLÓTOALETT PAPÍRADAGOLÓMŰANYAG KONYHAI ÉS FÜRDŐSZOBAI KIEGÉSZÍTŐEGYÉB KIEGÉSZÍTŐEGYÉB HIGIÉNIAI PAPÍRTermékarchívum
Árlista, ár, árak
Tudásbázis
 // www.hygilux.hu / X-SABLON / TERMÉKARCHIVUM SZÖVEG / Miért a Hygilux Kft?
Miért a Hygilux Kft?

A Hygilux Kft. 2004-ben alakult meg, tevékenységét tulajdonosának addig megszerzett évtizedes szakmai tapasztalatára építve. A Magyarországon ebben az időszakban kapható higiéniai papíráruk minősége és ár-érték aránya komoly üzleti lehetőséget rejtett magában egy közvetlen gyári kapcsolattal rendelkező vállalkozás számára. E kapcsolat révén a kezdetek óta garantálni tudjuk a stabil minőséget, a szállítás kiszámíthatóságát és azt, hogy a vevő olyan minőségű árut kapjon, abban a tényleges mennyiségben, amelyről az áru megrendelésekor döntött. A cég alapfilozófiája, hogy vevőihez a mindenkori technológia által biztosított legjobb minőségű terméket juttassa el.

Az elmúlt években a cég egy stratégiai portfólióbővítési programot indított be, amely során kiemelt figyelmet fordít a környezettudatosságra és a fenntarthatósági elvek érvényesülésére. Ennek egyik eredménye az újra feldolgozott papíráru részarányának folyamatos bővülése, a minőségi és vevőelégedettségi mutatók szinten tartása, illetve emelkedése mellett. Büszkék vagyunk arra, hogy a GreenLine termékvonalunk hajtogatott, valamint tekercses kéztörlőit, illetve toalett papírját egyre több vevőnk használja elégedetten. A cégünk által forgalmazott szappanok, kézmosók, mosó-, mosogató- és tisztítószerek a környezet és a felhasználók egészsége iránti elkötelezettségünkből fakadóan egytől-egyig mind prémium alapanyagokból készülnek.

Adagolóink és szaniter kiegészítő termékeink minősége és szavatossága vevőink visszajelzése alapján is kiemelkedő. Folyamatosan keressük azokat az új megoldásokat, amelyekkel vevőink igényeit a legmagasabb szinten kiszolgálhatjuk, egyúttal számukra jelentős megtakarítást érhetünk el. Legújabb termékünk például egy külső energiaforrás igénybevétele nélkül működő kéztörlő-adagoló, amellyel jelentős papírmegtakarítás érhető el. A szerkezet jellegéből eredően megelőzi a „tekercslopást” és a pazarlást, mialatt optimális felhasználási mennyiséget adagol.

A jelenleg Magyarországon használatos adagolók 99%-a alkalmas papíripari termékeink (kéztörlők, szalvéták, papírzsebkendők, toalettpapírok) adagolására, így vállalkozása kezdeti beruházás nélkül tudja hasznosítani a termékeink által biztosított megtakarítást.

Tegyen minket próbára, kötelezettség nélkül!


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://hygilux.hu/Miert-a-HYGILUX-KFT-5/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://hygilux.hu/doc5/MárkákTenerella háztartási kéztörlő papír

Tenerella háztartási kéztörlő papírok Tovább »MAR PLAST adagolórendszer

MAR PLAST adagolórendszerek Tovább »


Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal tetejére  |  WWW.hygilux.hu címlap   |  Honlap térkép  |  Kapcsolat

Adatvédelmi nyilatkozat | A hygilux.hu honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti
Copyright © 2009 - 2024 WWW.MAXELINE.HU Kft.